Pengalaman interbiu..

Hai Assalamualaikum dan selamat petang..
hehe..aku baru saja pulang dari UUM..
Tadi ada interview.. okay la..aku pergi dalam pukul 1 dengan Mr. Abu Bakar..
sampai sana pukul 1.45..pegi terus ke DEWAN KONVENSYEN..
pukul 2 amik EXAM dulu..lepas exam baru interview..
aku GROUP KE 3..okay..dapat ramai kawan *winkwink*
haha..aku juga jumpa dengan Member Kem dulu..IBNUL QAYIEM..
dia interview KAUNSELING dan aku KERJA SOSIAL..
okay..aku tunggu Turn lama gila..

ini aku..muka tah macam apa ja..hangat menunggu turn..haha
Cayaq mekap2..*hahaha*

 Ini bilik temuduga.. huhu

okay..dalam pukul 4..kami diarah masuk ke bilik Temuduga ni.. masuk 1 group empat orang..tapi group
aku tadi tinggal 3 saja..ada yang tak datang..okay..
masuk tu.. perkenalkan diri.. 
Lepas tu Profesor Madya tu start ajukan soalan..okay..
aku jawab dengan Tenang.. tapi ga...ga..gap la jugak..
hehe..normal lah..heee..
antara soalan ditanya..kenapa pilih kerja sosial ? awat pilihan ke 3?
sungguh ka minat ? kat sekolah pegang jawatan apa ? UUM ni ada brapa kolej ? *sentap sat soalan tu*..
okay..sampai turn speaking pulak ..
"TELL ABOUT UR BEST FRIENDS"
okay.. lis dan wani.. saya speaking tentang hampa tadi..
saya puji hampa mcm2..haha.. 

Lepas tu hampir setegah jam ditemuduga.. 
Boleh keluar dan balik la kerumah..
Abah aku tunggu la sampai hampir 2 jam setengah..
okay..Tq abah..
Tq kepada semua yang support aku..
Family..kawankawan..sepupu aku..Mr.Nq..
TQ very Much uolls..
AKU APPRECIATE SGT2..

4 comments:

syazwanis said...

sgt terbaru...bff :)

Nurul ain said...

hehe.. my bestfriends name are Nurul nadyialis n syazwani jafri.......bla....bla...bla... hehe...tu saja lah.. pglmn yg ptama aku interview..sgt takutt..haha

lis :) said...

okess, sgt terharu d'situ.. sobsob
cayalah kwn.. :)

Nurul ain said...

hehe.. nama uols saja yg terkeluaq dr fikiran aku..hehe.. ok lah.. pglmn semua tu..hehe