Happy + takut..

Hai..selamat petang..
hua3..setelah sekian lama aku tak visit n update blog kn?
cewahh..baru berapa hari dh buat sedih..
hurm..sangat sedih..wifi umah aku kembali membengongkan diri..
tapi... hari ni kan.. Abah aku belikan aku "BROADBAND"..
yehaa..boleh bawak merata..Maxis broadband ni skrg ok la..
lepas ni xtau la..hope dia ok selalu..jgn bg aku sedih dah.. kah3..

Okayy.. back to the title..pada 20 Mei haritu..UPU janji nak bg keputusan MEDSI..
Interview lah.. tapi kan..dia mungkir janji..dia bagi 21 Mei..lewat sehari..
hati aku kan... berdebar gila tunggu..
dalam masa yang sama.. wi5 pulak problem..hurm..sabar je lah..dugaan @ petanda ?
Nak dijadikan cerita..aku mintak tolong Member aku(zul) check..sbb wifi umah aku rosak lah..
Pada 21 Mei lebih kurang lepas maghrib..dia call aku.."Ain..hg dapat"...
Macam xpercaya.. 2 3 kali aku kata..hang tipu aih..sampai dia kata betol laaa..
Jadi aku pon call la Nas.. dia otw tengah check..dan aku mintak check untuk aku lg sekali..
Lepas tu nas bgtau mmg betul aku dapat.. tp dia xdapat.. hmm..sedihya..banyak member2 tak dapat..
sangat sedih =,='..okay LA TAHZAN..

Apa pun aku sangat bersyukur kepadaMU Ya Allah..kerana memberikan aku rezeki ini..
Akan ku cuba buat yang Terbaik..Harap-harap boleh la..InsyaAllah..
Kepada kawan aku yang tak dapat,jangan sedih..6 lagi course yang ada untuk hampa..
Aku pon belum tentu lagi ni nak lepas ke tidak.. mungkin akan bersama dengan hampa jugak lepas ni..
Harap kita semua dapat masuk U..
InsyaAllah..


(>,<)

bye..jumpa lagi..

2 comments:

lis :) said...

taniah.. slalu'y dpt.. gudluck darl on interbiu :)
kta xdpt b'sma dh.. sobsob

Nurul ain said...

thanks lis..hehe..i taktau la cmna.. interbiu ni sgt tough n strong lorh..hua3..takot.. kta dh xsama ? alorh..sedihnyaaaaaaa... :(