Syoknya..

Huhu..
Petang ni aku happy + letih gilaa..
haha..sepupu2 ku dari perantauan pulang..
Dari JOHOR + KAY ELL..
mak aku ni macam tau2 aja..pagi td dia suruh aku p beli sayur2..
dia kata mesti cikda + kak cik nak mai..
Tengok2.. haa.. betoi la..
petang ni depa semua mai sekali..kumpul ramai2..
Syoknya nyembang2..gelak2..
kalau boleh sepupu aku yg KL tu nak bawak aku pi KL trus..
balik bulan 6 nanti.. tapi apakan daya..
Daddyburn tak bagi.. :(
dia kata pi bulan 6 ni lah..
okayy Abah..adik takpi.. nnt bulan 6 up sikit duit yg nak bg p KL tu..
HAHAHA..:)
Muhammad Harith Safwan pon datang jugak..
ishh..syok la main dgn si Comel tu sekarang..
cakap pandai dah w'pun 1 tahun 4 bulan..
tak larat dah Achu melayan dia..
Bulan 6 ni achu p ya Harith..muah3..

Tak sabarnya nak p Release tension kat KL..
Nak p soping2..yeehaaa!!!
:
:
:
:

End of the story..
Aku nak bgtau aku sgt Happy ptg nie..
Thanks to my cousin yang mai melawat aku..
cewahh..and and and...
Sepupu aku yg dok KL tu bagi aku..
duit!!!!
tq2 so much ya..dia kata hadiah STPM..
hadiah la sgt..HAHA..
UNTUNG LAA..

>,<
bye bye..

3 comments:

syazwanis said...

UNTUNGLAH KAW yaaa...besaq2 dpt duit ... :D

Nurul ain said...

50 bhaiii.. sapa tak mau.. tu yg aku syg kak cik aku tu..ha3..untung laa

Awyyn Meowmeoww said...

ceceee, syoknya :)