Cikgu dan Student Perlis Hebat..

Hello.. hai hai bye bye..
hehe.. entry kali ni tajuk dia 
"Cikgu dan Student Perlis hebat"
tau sebab apa??
sebab dalam masa Minggu nie saja..
dekat Perlis ni ada kes Cikgu dera student sampai Mati..
lepas tu..selang 3 4 hari..
Student tumbuk cikgu sampai patah hidung pulok..
HEBAT !! TABIK SPRINGG !!
Tapi bukan semua la yang aku maksudkan..
setengah je yang hebat dari Aspek Jahat2 nie..
yang lain baik baik belaka..hee

Yang cikgu dera Student tu kat Sebuah sekolah di Jejawi..
Tapi sekolah tu private kott..bukan kerajaan punya..
Pelajar yang meninggal tu baru umur 7 Tahun..Ya Allah..kesiannya..
dia didera di dalam Asrama..
:(
Takziah di ucapkan kepada Family adik tu..

Ha.. semalam tgk berita.. ada iklan tentang student tumbuk cikgu..
Aku da nampak sorang cikgu yg jaga STPM sekolah aku haritu..
aku ingt dia kena tumbok..HAHA..
oo.. rupanya..dia pi teman  cikgu pompuan tu pegi dapatkan rawatan kat Hospital..
mungkin depa 1 sekolah kot..
nak tau Sekolah mana ??
Akhbar hari ni xsembunyi langsung nama sekolah tuu..
dia HIGHLIGHT terus ja..hehe..
Sekolahnya ialah :
S.M.K.T.S.. .. Eh..bukan bukan.. 
ni ha sekolahnya :
SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DJH
Haa.. tau tau sendiri la yer..
Ya Allah..sampai hati btol budak tu pi tumbuk cikgu tu..
kalau aku la.. xsampai hati dowh :(
mungkin budak tu Budak Samseng kott..
Apa apa pun sabaq lah yer cikgu yang menjadi mangsa tuu..
Kita bakor aje !!!

5 comments:

nadzatul_crazy96 said...

ada plak SMKTS...budak2 SMKTS bagus bagus laa...haha..;D

Nurul ain said...

haha.. budak2 SMKTS mmg bagus..tambah2 yang form 6 tahun 2010..WAKAKA.. :P

nadzatul_crazy96 said...

ceh...perasan kot..hahaha..xpa lah..tu yg tahun lpas..;p
tahun ni budak 3A la..haha..;D

Nurul ain said...

masuk bakul angkat sndri.. huhu :P

nadzatul_crazy96 said...

eleh...dia pon sama ckp org...;p