Rindu zaman sekolah..

Hye..

Tak da apa yg serius nk dbincangakn,cuma..Saja je aku merepek2 di pagi hari ni..HAHA..bukan apa,bila time2 sunyi dan berjauhan dengan member..mula rasa rindu..mula rasa sedih..huhu..rasa macam nak kembali ke zaman sekolah.. bagi aku,zaman sekolah lah zaman yang paling best.. zaman yg dapat happy dgn kawan2..zaman yg dapat mngila2 dgn kawan..dan mcm2 lagi lah..rinduuu sangat2 zaman ituu..rinduu kawan2 mostly yg best friend je lah..yg group kami lah.."Group study petang"..bg aku.. time2 mcm nilah yg paling happening dan dapat lupakan segala masalah diri..huhu :P.. cuma beban homework tu je lah kdg2 menTENSIONkan diri..haha..

waktu pagi.. riuh cara study waktu pagi.. riuh dgn member2..buat group work,selesai kerja sekolah sama2..buat prsentation dgn kawan2.. lunch sama2..HAHA..p koop sama2.. yg tu je lah yg paling best dlm hidup.. apa2 pun zaman dengan KAWAN2 lah yg syokkk oo..Bak kata cikgu shafri " hampa nak enjoy apa pun,zaman bujang ni lah..nk keluaq lepak2..nanti hampa masuk U,hampa susah dh nak keluaq mcmtu..bila kahwin lagi lah..boleh pon,keluaq minum sat2 tu je lah"..huhu..ayat tu mmg touching dgq..haha..

waktu petang pulak,group kami slalu wat study group..antaranya NAS,POJOIN,ALIF,NON,MAT,GOPENG,PUJI, AKU, GEE,LIS,FIEZA.. mmg xbleh berenggang..yang nk beriuh2 pun kami lah,yg nak study tu pon kami lah..entah masuk entah tdak apa yg blajaq tuu..haha..yang bergaduh pon time2 tu lah jgk kdg2..mengusik2.. yg paling suka ngusik aku tu taw2 saja lah sapa..haha.. mmg best friend gila kami.. kdg2 waktu ptg kami xdk kelas tmbhn..cikgu lebih suka buat waktu malam.. sejuk,teduh,nyaman,segarrrr lagi..hehe..

emm.. rasanya tu saja lah yang aku nk ceritakan..tp kalau nk kongsi pengalaman tentang zaman sekolah ni mmg banyak.. xterkira start dari darjah 1 sampai tingkatan 6.. rasanya kalau ada tingkatan 7 ,sah aku masuk dahh.. haha.. apakan daya , ada takat tingkatan 6 ja..hurm..lepas ni sama2 kita merasa zaman kolej n zaman universiti la pulak yew.. :( ..hehe..

miss cikgu2 :( ..


Gambar kenangan bersama member member 6 budiman ..



4 comments:

syazwanis said...

SABAR2 YAAA ... AKU LGI LAAA RINDU ... :((
MISS U ALL !!!!!!! :((

Nurul ain said...

:( hurm..tuu laa.. rinduu gler

MartReen said...

Mart pon sama..
kangan beb..

Nurul ain said...

mart : yup.. kenangan abadie..hehehe.