NoVel..

Novel ??? serius ke AIN baca novel ? haha.. macam xpercayakan ?
seriously..sebelum ini.. aku lah insan yang paling malas untuk membaca novel @ buku yang agak tebal tuu..
tetapi tadi..entah cmana xtau..tetiba je aku masuk POPULAR kat TESCO ALOQ SETAQ..terus addict nak baca novel.. aku pun tengok-tengok gak la tajuk2 yang agak seronok dan lawak.. buat masa sekarang aku xminat lagi untuk layan NOVEL CINTAN CINTUN ni..sementara tunggu kakak aku beli buku-buku sirah Nabi dekat ADAM.. aku pun terembat la 1 novel ni.. Tajuk dia " GELAK TERGOLEK ".. aku rasa memang betol gelak tergolek kalau baca coz dekat cover depan pun ada part dia yang lawak bila baca.. tu la sebab aku rasa aku minat nak beli novel tu.. Harga dia tak lah mahal sangat.. rm 18 jea.. kalau novel cintan cintun mesti RM 20++ LA.. hehe.. penulis dia aku rasa xtak la Famous sgt mcm DAMIA HANA apa semua tuh.. yang novel aku beli ni penulis dia WANN AZLAN..

Haa..ni lah novel yang aku beli tuu : RM 18 ja..




http://www.tibatibakakinovel.com.my


2 comments:

syazwanis said...

nak pinjammmmmmmmmmmmm!!!!
boleyyy dak???mau xbg pnjam pon...tetap nk pnjam gak!!!!=p

Nurul ain said...

pinjam sehari seringgit aku caj..haha..demi kawan2 dua ringgit pon xpa..hehe