bisnes masa form 5..

Hello3..
Malam nie kan.. tengah tengah dok online ni..
Tetiba HORLICK AIS sebut pasai bisnes..
Aku ni bila di ambang tak dak duit mula nk pikir cari side income..
Cousin aku ajak masuk yg login FB dapat duit tu.. tapi..... macam malas pulak..
Yang si Fazrul ni pun sama.. dok ajak aku join yg tuu.... 
aku ni jenis segan nk cari org bawah.. maluuu :P
haha.. itu sebab aku xmau join..

Tapi aku rasa kannn...
Macam nak start bisnes dulu..
NAK TAU APA ???
:
:
:
:

Teka laaa... 
:
:
:
:
:
:

betoi xtau ??
:
:
BISNESNYA ADALAH !!!
:
:
:
:
:
Bisnes DADIH.. hu3..

Dulu Masa aku form 5.. bisnes ni mmg giat dijalankan..
aku meniaga bukan saja di Kedai Runcit aku, malah jual jugak untuk 
kawan kawan kelas 5 Lotus.
Untuk jualan Hari Koperasi.. Gerai 5 lotus lahh.. huhu
Kiranya Masyuk jugak lah DUIT tu untuk aku..
Tapi selepas SPM aku dah xbuat lagi sampai sekarang..

AND AND hari ni baru teringat balik nk buat bisnes tuu..
huhuhu..

ok itu saja.. papai :)




2 comments:

syazwani binti jafri said...

buat la wei...lapar nie...:D

Nurul ain said...

haha..xmau..nnt syahmi cerendek aku dgn nama FEMES AKU..ahahaha..
nnt hg balik aku wat ok :)