RESULT ! ??

Tanggal 21/2/2011.. pada jam 1120 pg..aku sudh smpai dhadapan pintu pagar sekolah.. then,tunggu kawan2 sampai 1130pg.. pastu kami sama2 masuk ke perkarangan blok form 6.. jantung ( dupdapdupdap).. xdapat nk dgmbarkan..bwk motor pun dgn lemah longlai dh.. rasa mcm xberpijak di bumi nyata..HAHA..


masuk je ke perkarangan blok..kami terus masuk jumpa n salam dgn cikgu2.."awat tangan hmpa sejuk nih,muka hbis pucat"..antara soalan2 yg cikgu2 ajukan..HAHA..biasa la cikgu..takut punya pasal..lepas salam semua cikgu kami terus masuk lepak d kelas 6A.. hmpir sejam jugak menunggu EN PENGETUA pi ambik result di JABATAN.. lepas tu cikgu2 dipanggil ke Bilik Bunga Raya,result dh sampai..perasaan kami masa tu tau2 saja la..hurm..


lepas tu.. Kami semua dkhndaki masuk ke bilik bunga raya.. sorang2 nama dipanggil.. perasaan masa tu,entah laa..hurm.. then aku dgr nama "NURUL QATIMAH dipanggil..lepas tu !!! NURUL AIN , NURUL NADYIALIS.. bangun bergerak ke hadapan then amik keputusan dan duduk semula.. buka keputusan dgn tgn yg ketar2..huhu.. tgk2 result .. ALHAMDULILLAH..ok la tu.. ok dr TRIAL then xjangka lgsung bleh dapat mcm tu.. then pi tgk result lis ..wahhh.. hebat dr aku..xpa..apa2 pun,aku terima seadanya..Call abah then xsempat hbis ckp dh nangis..letak trus .. HAHA..lawak kot..aku paling happy sekali coz SEJARAH yang aku fikirkan dpt teruk dapat ok.. subjek sejarah paling ku risau..hurm.. :(


bg kawan2 ku yg lain "TAHNIAH " diucapkan kepada hmpa semua..hope dapat masuk U sama2.. ALL TH BEST.. "geng study petang" TQ COZ AJAR AKU YG MANA YG AKU XTAU SEPANJANG KITA BERSAMA..TQ SGT2..




ALHAMDULILLAH,SYUKUR PADAMU YA ALLAH..

9 comments:

MartReen said...

good,truskan usaha anda..

Nurul ain said...

mart : tak la bgus sgt.. biasa sja tu..xpa mart..ada rezeki nnt dpt la kita msuk u.. jgnrsau ya..kwn2 sntisa support mart

pQanUa :) said...

tahniah! teruskan perjuangan anda bermusafir mencari ilmu! (^^,)

syazwanis said...

tahniah kwnku ... ;)

Nurul ain said...

pikah : thanks..pointer ain biasa ja..3 lebih skit ja..pointer lis nuh lg tinggi..hehe..yeah! perjuangan akn dteruskn..

wani : thanks kwn.. :)

SYUDA said...

ain! thniah..:)

Nurul ain said...

syud : thanks.. hee :)

MartReen said...

mart ok laa, jgn isau laa..
takda apa yang dapat dipisahkan kita semua(friends)kecuali ajal n ego.

Nurul ain said...

thats right mart :)