MY SWEETHEART ..

Sweetheart ?? sapa yg anda agak sweetheart saya.. HAHA.. untuk pengetahuan saudara,saudari,adik,kakak,pak cik,mak cik,cik abg, cik kak.. sweetheart saya kali ini adalah barang yg saya minat..bukan org yg saya minat hokay.. org tu.. abaikan dulu.. minat dr jauh cukup lah kot.. HAHA..

sweetheart SAYA ni xtau lah saya nk dapat atau tidak.. mmg saya minat gler lah kat dia ni.. dh la MACHO,HENSEM,SEGAK,BERGAYA..tp kalau betol lah saya dapat DIA.. mmg saya jaga dia rapi lah..saya akan bawak dia kemana saja saya pergi..

sweetheart saya ni buat masa skrg saya xmampu lagi dpatkan nya kerna saya belum mempunyai MONEY untuk mendapatkan nya.. deal pun belum tntu lg nk dpt..HUHU.. even saya xdpt skrg..nnt saya tetap akn ushakn untuk mndpatkan dia pabila saya bekerja kelak.. saya akn smpan WAnG untuk membelinya.. OH MY SWEETHEART.. come to baby.. wahaha.. (merapu apa nih??)..

hope 1 hari saya akan bersamanya.. ;')


hensem wooh..


bergaya





I <3 DSLR.. hope 1 day.. saya akan bersamanya mcm  ni.. ? boleh ke? insya Allah..
(dslr dalam gmbar ni bkn nas saya yang punya hokay,ini adalah lakonan semata2)

DSLRDSLRDSLRDSLRDSLRDSLRDSLRDSLRILUVYOUDSLRDSLRDSLR

1 comment:

MartReen said...

huhuhuu
mart nak gak....